2023 TOP TOOTED

On aeg vaadata tagasi möödunud aastale ning teha kokkuvõtteid, millised olid Becky Tööohutuskeskuse kõige populaarsemad töökindad, tööriided, tööjalanõud ning isikukaitsevahendid. 2023 TOP toodete hulgast leiab nii vanu klassikuid, mis jätkuvalt on meie klientide vaieldamatud lemmikud kui ka mitmeid uudistooteid, mis on lühikese ajaga saanud klientide heakskiidu ja leidnud oma koha tabelis. Vaata lähemalt, kas tabelisse on jõudnud ka Sinu lemmikud:

TÖÖKINDAD

WORTEX SupraCoat sünteetilised töökindad

WORTEX 7307…7313 SUPRACOAT sünteetilised kindad

Suurepärase haarduvuse, heade hingamisomaduste, vetthülgav ja suurendatud mehaanilise kestvusega töökindad. Kinda käeselja kangas on mustust ja niiskust hülgavast spandexist.

WORTEX sünteetilisest nahast töökindad

WORTEX 8906…8911 sünteetilisest nahast kindad 

Kinda peopesa on sünteetilisest Superfiiber materjalist, mis imiteerib nahka ning tagab kõrge ja ühtlase kvaliteedi. Käeselja kangas on mustust ja niiskust hülgavast polüestrist. Töökindad on mugavad, suure kulumiskindlusega ja väga hea puutetundlikusega.

WORTEX veekindlad latekskattega töökindad voodriga

WORTEX 6608…6612 veekindlad latekskattega talvekindad

Sooja voodriga talvised töökindad tagavad suurepärase haarduvuse nii kuivades kui ka niisketes tingimustes. Veekindlad töökindad on elastsed, mugavad ja sobivad välitingimustes töötamiseks.

WORTEX üliõhukesed sõrmikud PU kattega

WORTEX 6426…6431 üliõhukesed PU kattega kindad

Nailonist trikoosõrmiku peopesa on kaetud polüuretaaniga (PU), mis tagab hea haarde ja kaitseb hästi mehhaanilise kulumise eest. Sõrmeotsad on väga hea tundlikkusega, elastsed ja vastupidavad. 

WORTEX NG4-BLACK nitriilkindad puudrita

WORTEX NG4-BLACK nitriilkindad puudrita, 100 tk pakis

Kvaliteetsed ja vastupidavad ühekordsed mustad nitriilkindad on mitmete kemikaalide suhtes vastupidavad ning sobivad kasutamiseks nii keemialaborites kui ka meditsiinivaldkonnas. Parema haarduvuse tagab mikrotekstuur sõrmeotstel.

EUROTECHNIQUE 2218...2221 nahast kindad

EUROTECHNIQUE 2218…2221 nahast kindad

EUROTECHNIQUE nahast kindad on elastsed ja sobivad täpsust nõudva töö jaoks. Tihedalt liibuvad kindad on veise pealisnahast. Kindal on elastse kummiga randmeosa.


TÖÖRIIDED

THERMOWAVE MERINO XTREME meeste meriinovillane termosärk

Termosärki on kombineeritud nii polüestri kui ka meriino kiht, kus esimene juhib hästi niiskust ning teine isoleerib soojuse ja laseb nahal hingata. Meriino termosärk ei piira liikumisvabadust ega ärrita nahka ja sobib ideaalselt aktiivseteks tegevusteks.

WORTEX 911 tehnilisest materjalist kõrgnähtav T-särk 

Ümara tugevdatud kaelusega särk on pehmest ja väga elastsest materjalist. Särk juhib nahapinnalt niiskuse eemale ja hoiab kandja kuiva ja värskena. Kontrastsete detailidega särgil on helkurelemendid õlgadel ning uudsed katkendliku mustriga helkurribad torsol.

BENNON EREBOS ripptaskutega stretch vööpüksid

BENNON EREBOS ripptaskutega stretch vööpüksid

Tõeliselt mugavad, praktilised ja vastupidavad tööpüksid. Venivast kuid väga vastupidavast kangast pükstel on rohkelt erinevaid taskuid, aasasid ja jaotiseid, s.h taskud põlvekaitsetele. Helkurelemendid säärtel parandavad kandja nähtavust.

BALTIC CANVAS FB2448 ATLANTA kõrgnähtav talvejope

BOSAFETY ATLANTA BLACK FB-2448NEW kõrgnähtav talvejope

Soe tööjope on veekindlast ja hingavast softshell kangast. Jopel on helkurribad uudsed katkendliku mustriga, tänu millele on riie liikudes paidlikum. Reguleeritav ja eemaldatav voodriga kapuuts, kõrge krae ja tagant pikem disain aitavad kaitsta külma eest.

COVERGUARD 508 vihmaülikond

COVERGUARD 508 vihmaülikond

COVERGUARD 508 vihmaülikond kaitseb tuule- ja vihma eest. Kaetud õmblustega vihmajakil on hingavuse suurendamiseks ventileeritud seljaosa ja küljed, ees tormikaitseklapiga tõmblukk ning kaks mahukat klapiga taskut. Pükstel annab liikumismugavust elastse kummiga värvel. 

DUPONT Tyvek Classic Xpert kaitseülikond

DUPONT TYVEK CLASSIC XPERT kaitseülikond, tüüp 5/6/6B

Dupont kaitseülikond omab täiustatud kaitse- ja mugavusomadusi: 6x suurem osakeste kaitse, patenteeritud õmbluse tehnoloogia, ergonoomilisem disain jm. Kõrgekvaliteediline kaitse kombinesoon on antistaatiline ja veekindel. 


TÖÖJALANÕUD

BENNON BOMBIS turvasandaalid S1

Kergetel ja hingavatel turvasandaalidel on komposiitmaterjalist varvastekaitse. Mugavust ja turvalisust suurendavad kiirkinnitused paeltele. Turvasandaalid sobivad kuivadesse oludesse nii sise- kui ka välistingimustes.

BENNON REBEL GREEN LOW turvakingad

BENNON REBEL Green Low turvakingad S1P

Kingad on avatud madala profiiliga ja valmistatud kaasaegsetest kergetest materjalidest. Turvakingal on Kevlar® tekstiilist naelatõke vahetallas ning alumiiniumist turvanina. Väga hea hingavusega tööjalanõud on antistaatilised, õlikindla tallaga ning põrutust absorbeeriva kannaosaga.

COVERGUARD SHUNGITE turvasaapad

COVERGUARD SHUNGITE turvasaapad S3

Ajatu stiiliga metallivabad turvasaapad on veekindlast ja vastupidavast nubuknahast. Jalatsitel on kergest komposiitmaterjalist varvastekaitse, metallivaba naelatõkkega vahetald ning pehmendustega Hi-Poly vahust sisetald. Nitriilkummist kuumakindel välistald tagab äärmiselt hea haarduvuse, seda ka libedatel ja märgadel pindadel.

WORTEX KATANA talve turvasaapad S3

WORTEX KATANA talve turvasaapad S3

Mugavatel ja soojadel talve töösaabastel on komposiidist varvastekaitse ja kevlarist naelatõke. Turvasaabaste pealismaterjal on veekindlast ja vastupidavast täisnahast ning sees on soe ja karvane vooder. Kõrge säärega saabastel on suurepärase libisemiskindlusega välistald (SRC).

DUNLOP PUROFORT FieldPRO PU turvakummikud S5

Mikrovahustatud polüuretaanist Purofort® kummikud tagavad äärmiselt hea soojaisolatsiooni, hoides jalgu soojana ka kõige külmemates tingimustes (kuni -20°C). Kummikutel on õlikindel ning hea haarduvusega välistald. Lõikekaitsega kummikutel on terasest varvastekaitse ja naelatõke.

ISIKUKAITSEVAHENDID

3M AURA FFP1 klapiga respiraator

3M AURA 9312+ respiraator FFP1 klapiga

Cool Flow™ mugav ventiil avaneb hõlpsamalt, aitamaks vähendada respiraatorisisest soojust ja pakkudes seeläbi rohkem mugavust kandjale. Kokkuklapitav 3-paaniline disain sobib suurele hulgale näotüüpidele ja suurustele ning kohandub vastavalt näo liigutustele. Sobib FFP1 klassi hingamiskaitset vajavatesse tingimustesse (kuni 12 x LPN)

3M 7500 poolmaski korpus

3M 7500 seeria poolmaski korpus

3M poolmaskil on bajonettkinnitussüsteem tolmu, gaasi- ja aurufiltritele. Maski raskus näole on jaotatud ühtlaselt, pehme silikoon muudab maski mugavaks ning tänu kahele filtrile on hingamistakistus minimaalne.

3M SecureFit 200 kaitseprillid

3M SecureFit 200 kaitseprillid 

Kaitseprillid sobivad erinevate peasuurustega, tänu prilliraamide survet ühtlustavale tehnoloogiale, suurendades sellega kandmismugavust, ilma ohustamata turvalist istuvust. Ülikergete kaitseprillide polükarbonaadist uduklaasid neelavad 99.9% UVA ja UVB kiirgusest.

3M SOLARIS G3000NUV kaitsekiiver

3M SOLARIS G3000NUV kaitsekiiver 

3M kaitsekiiver on välja töötatud tihedas koostöös metsandus- ja tööstustöölistega. See on mõeldud kasutamiseks karmides tingimustes, kus on kõrged nõuded tõhusaks kaitseks, parimaks tuulutuseks ja maksimaalseks nägemisulatuseks.

HONEYWELL FM-raadioga digitaalsed kõrvaklapid

HONEYWELL HOWARD LEIGHT FM-raadioga digitaalsed kõrvaklapid 29 dB

Kaitse oma kõrvu ja kuula raadiot samaaegselt! Stereokõrvaklapid AM/FM-raadioga on mugavad ja lihtsasti kasutatavad. Kiire digitaalne raadiojaamade otsing ja 10 jaama salvestamise võimalus. Kõrvaklapid töötavad kahe AA tüüpi patareiga ning omavad võimalust ühendamiseks ka nutiseadmetega läbi standartse 3,5 mm stereo sisendiga. 

Meie kauplus ja kontor

Laki tänava kaudu lähenedes sõitke läbi Laki 30 kangialuse ca 100m, pärast mida näete vasakul mändide all meie poodi.

VÕI

Kadaka teelt tulles tuleb sissepööre teha Cramo hoovi ja sõita otse ca 100m.

Ava täpne kaart

Soovid küsida?

Kirjuta meile!

Aitame hea meelega!

Edasta meile kontaktivormi kaudu oma küsimus või mure ja meie eksperdid võtavad teiega võimalikult kiiresti ühendust.

Kohese vastuse soovi korral helista: (+372) 670 6880