2022 TOP TOOTED

Viimaste aastate trend tööohutusvaldkonnas liigub kindlal kursil kvaliteedi suunal. Üha enam pööratakse tähelepanu hinna ja kvaliteedi suhtele ning aina rohkem eelistatakse investeerida kvaliteetsetesse tööriietesse, tööjalatsitesse ja teistesse ohutustoodetesse.

Vaatame tagasi möödunud aastale ning teeme kokkuvõtteid, millised olid Becky Tööohutuskeskuse klientide eelistatuimad töökindad, tööriided, tööjalatsid ning isikukaitsevahendid.

TÖÖKINDAD

WORTEX SupraCoat sünteetilised töökindad

WORTEX 7307…7313 SUPRACOAT sünteetilised kindad

Suurepärase haarduvuse, heade hingamisomaduste, vetthülgav ja suurendatud mehaanilise kestvusega töökindad. Kinda käeselja kangas on mustust ja niiskust hülgavast spandexist.

WORTEX SupraCoat talvekindad

WORTEX 2307…2312 SUPRACOAT talvekindad

Soojad ja suure kulumiskindlusega töökindad on vetthülgavad ja samas hingavad ning ei lase kätel higistama hakata. Ning mikrofiibrist vooder annab parima soojusisolatsiooni. Suurepärase sobivusega.

WORTEX sünteetilisest nahast töökindad

WORTEX 8906…8911 sünteetilisest nahast kindad 

Kinda peopesa on sünteetilisest Superfiiber materjalist, mis imiteerib nahka ning tagab kõrge ja ühtlase kvaliteedi. Käeselja kangas on mustust ja niiskust hülgavast polüestrist. Töökindad on mugavad, suure kulumiskindlusega ja väga hea puutetundlikusega.

WORTEX 6207...6211 üliõhukesed nitriilkattega kindad

WORTEX 6207…6211 üliõhukesed nitriilkattega kindad

Wortex töökindad on väga hea tundlikkusega, elastsed, mugavad ja vastupidavad mehaanilisele kulumisele. Ultraõhukeste töökinnaste (18 g) peopesad on kaetud hingava mikrovahustatud nitriiliga. See tagab suurepärase haarde nii kuivades kui ka niisketes tingimustes.

EUROTECHNIQUE 5926

EUROTECHNIQUE 5926…5932 nitriilkindad puudrita100 tk pakis

Suurepärase elastsusega ja vastupidavad kindad on hea puutetundlikusega ning vettpidavad. Kindad on lubatud kasutamiseks meditsiinis AQL 1,5, iluvaldkonnas, toiduainetööstuses toiduainete käitlemisel, majapidamistöödes, autoremondis jm.


TÖÖRIIDED

BALTIC CANVAS FB2442 ATLANTA kõrgnähtav softshell talvejope

BALTIC CANVAS FB4084W ATLANTA kõrgnähtav softshell talvejope

Soe tööjope on veekindlast ja hingavast softshell kangast. Jopel on helkurribad uudsed katkendliku mustriga, tänu millele on riie liikudes paidlikum. Jopel on rohkelt mahukaid taskuid.

CRAFT 1905332 termopesu komplekt

CRAFT 1909707 CORE DRY termopesu komplekt

Särk ja püksid sobivad nii tavakasutuseks kui ka talvisel ajal sportimiseks. Termopesu kangas juhib niiskuse kehalt eemale, et ihu püsiks kuivana ning ei tekiks külmetumise ohtu.

WORTEX 911 tehnilisest materjalist kõrgnähtav T-särk 

Ümara tugevdatud kaelusega särk on pehmest ja väga elastsest materjalist. Särk juhib nahapinnalt niiskuse eemale ja hoiab kandja kuiva ja värskena. Kontrastsete detailidega särgil on helkurelemendid õlgadel ning uudsed katkendliku mustriga helkurribad torsol.

Wortex W930 ripptaskutega stretch püksid

WORTEX 930 ripptaskutega stretch tööpüksid 

Stretch materjal istumisosas, jalgevahel ja põlveosades annab lisa liikumisvabaduse ja maksimaalse mugavuse. Kulumiskindluse suurendamiseks on säärte alumised osad ja põlved tugevdatud materjaliga. Tööpüksid on rohkete taskutega, s.h eemaldatavate ripptaskutega.

DUPONT Tyvek Classic Xpert kaitseülikond

DUPONT TYVEK CLASSIC XPERT kaitseülikond

Dupont kaitseülikond omab täiustatud kaitse- ja mugavusomadusi: 6x suurem osakeste kaitse, patenteeritud õmbluse tehnoloogia, ergonoomilisem disain jm. Kõrgekvaliteediline kaitse kombinesoon on antistaatiline ja veekindel. 


TÖÖJALANÕUD

BENNON REBEL Green sportlik king S1P

BENNON REBEL Green sportlikud kingad S1P

Kingad on avatud madala profiiliga ja valmistatud kaasaegsetest kergetest materjalidest. Turvakingal on komposiitmaterjalist naelakaitse ning alumiiniumist turvanina. Väga hea hingavusega tööjalanõud on antistaatilised, õlikindla tallaga ning põrutust absorbeeriva kannaosaga.

Wortex CITRO S1P turvasandaalid

WORTEX CITRO turvasandaalid S1P

Kerged ja mugavad turvasandaalid on metallivaba komposiitmaterjalist varvastekaitse ja tallas kevlarist naelatõkkega. Õlikindla välistallaga töösandaalidel on antistaatilised omadused ning energiat absorbeeriv kannaosa.

WORTEX KATANA talve turvasaapad S3

WORTEX KATANA talve turvasaapad S3

Mugavatel ja soojadel talve töösaabastel on komposiidist varvastekaitse ja kevlarist naelatõke. Turvasaabaste pealismaterjal on veekindlast ja vastupidavast täisnahast ning sees on soe ja karvane vooder. Kõrge säärega saabastel on suurepärase libisemiskindlusega välistald (SRC).

JALAS 9988 EXALTER GORE-TEX turvasaapad

JALAS 9985 EXALTER turvasaapad S3

Turvasaapad kaitsevad varbavigastuste (alumiiniumist varvastekaitse), naelaläbistuste (komposiidist naelatõke) ja nihestuste eest. Antistaatilistel tööjalanõudel on kuuma- ja õlikindel välistald ning BOA kiirkinnitussüsteemiga. Kõrgeim kaitsetase, suurepärane haarduvus ja eriti mugavad.

DUNLOP PUROFORT FieldPRO PU turvakummikud S5

Mikrovahustatud polüuretaanist Purofort® kummikud tagavad äärmiselt hea soojaisolatsiooni, hoides jalgu soojana ka kõige külmemates tingimustes (kuni -20°C). Kummikutel on õlikindel ning hea haarduvusega välistald. Lõikekaitsega kummikutel on terasest varvastekaitse ja naelatõke.

ISIKUKAITSEVAHENDID

3M 9322+ AURA respiraator FFP2 klapiga

3M AURA 9322+ FFP2 respiraator klapiga

Tänu uuele 3M Electret filtermaterjalile on hingamistakistus väga väike. Kokkuklapitav 3-paaniline disain sobib suurele hulgale näotüüpidele ja suurustele ning kohandub vastavalt näo liigutustele. Sobib FFP2 klassi hingamiskaitset vajavatesse tingimustesse.

3M 6000 seeria täismaski korpus

3M 6000 seeria täismaski korpus

3M 6000 seeria täismaskid on kasutajasõbralikud ja mugavad. Tänu uuele väljahingamisavale on maskid kauakestvamad ning neid on kergem puhtana hoida. Maskil on 3M bajonettkinnitussüsteem tolmu-, gaasi- ja aurufiltrite kinnitamiseks.

3M SecureFit 200 kaitseprillid

3M SecureFit 200 kaitseprillid 

Kaitseprillid sobivad erinevate peasuurustega, tänu prilliraamide survet ühtlustavale tehnoloogiale, suurendades sellega kandmismugavust, ilma ohustamata turvalist istuvust. Ülikergete kaitseprillide polükarbonaadist uduklaasid neelavad 99.9% UVA ja UVB kiirgusest.

3M SOLARIS G3000NUV kaitsekiiver

3M SOLARIS G3000NUV kaitsekiiver 

3M kaitsekiiver on välja töötatud tihedas koostöös metsandus- ja tööstustöölistega. See on mõeldud kasutamiseks karmides tingimustes, kus on kõrged nõuded tõhusaks kaitseks, parimaks tuulutuseks ja maksimaalseks nägemisulatuseks.

HONEYWELL Howard Leight VERISHIELD VS110 kõrvaklapid

HONEYWELL HOWARD LEIGHT VERISHIELD VS110 kõrvaklapid 27 dB

Honeywell Howard Leight VERISHIELD passiivsed kõrvaklapid on loodud pakkumaks maksimaalset kaitset, olles samal ajal mugavad ka pikaajalisel kandmisel. Reguleeritav kergekaaluline peavõru sobib igas suuruses peale ning kõrvaklappide padjad on tavapärasest 16% suuremad.

Meie kauplus ja kontor

Laki tänava kaudu lähenedes sõitke läbi Laki 30 kangialuse ca 100m, pärast mida näete vasakul mändide all meie poodi.

VÕI

Kadaka teelt tulles tuleb sissepööre teha Cramo hoovi ja sõita otse ca 100m.

Ava täpne kaart

Soovid küsida?

Kirjuta meile!

Aitame hea meelega!

Edasta meile kontaktivormi kaudu oma küsimus või mure ja meie eksperdid võtavad teiega võimalikult kiiresti ühendust.

Kohese vastuse soovi korral helista: (+372) 670 6880